joi, 14 octombrie 2010

Respir doar cu tine.

Franturi dintr-o poveste ce niciodata nu a existat cu adevarat,minciuni,clipe de neuitat,amintiri...
M-ai lasat la marginea zilelor frumoase si zilelor negre.
Ai facut tot si nimic din mine,mi-ai luat ratiunea,puterea si apoi inima,ca apoi sa mi le dai pe toate treptat!Si totusi de ce ai facut asta?Vroiam sa-ti simt rasuflarea in ceafa in fiecare dimineata,sa-ti simt mana cum imi incojoara talia.Esti puternic,te comporti ca atare dar intr-un mod ce ma face sa ma pierd cu fiecare zi tot mai mult si mai mult.
Am pierdut tot intr-o clipa,am pierdut tot ce credeam ca am,iluzia unei povesti de dragoste,ti-am pierdut amintirea printre zeci de alte amintiri.
Si te caut in tot ce intalnesc,in strazi pavate cu un asfalt vechi,in nopti tarzii de primavara,in sunete de apa,in ore matinale,in rasaritul de soare,in apeluri si mesaje pierdute,melodii ce-mi fac fiecare simt sa tresalte,in toate lucrurile frumoase te vad inca.Eu nu am regrete!!!de ce as avea?am cunoscut un baiat minunat ,care m-a facut sa vad totul diferit ,sa simt si sa doresc .
Te las de tot acum ,nu mai vreau nimic,pentru ca as stii ca nu ma pot controla daca as reprimii din nou acele lucruri frumoase.
Nu ma pot controla cand esti cu mine,si nici tu nu poti,mai bine lasam asa,multe pagini albe intr-un caiet cu desene vesele!

Un comentariu: