vineri, 11 decembrie 2009

10 decembrie




De cateva zeci de minute stau in fata pc-ului si ma tot gandesc cum as putea sa fac un rezumat al zilei de ieri..
si ma rog...de ce tocmai al zilei de ieri?
pentru ca ziua de ieri a fost una de neuitat,din foarte multe motive.
Si pentru ca nu am c sa fac in acest moment,sau am:D,d pilda sa invat la geogra[ps:toata ziua invat la geogra:))],dar chiar nu am chef de ea acum ...bleah...
asadar incepe relatarea evenimentelor zilei de 10-12-2009!
Am avut un presentiment tare ciudat de cum m-am trezit, ca lucrurile o sa decurca foarte bine in ziua respectiva,nu de alta,dar am visat toata noaptea atat de frumos,incat ar fi fost chiar nasol ca ziua sa decurga prost.
Si la prima ora nu a fost nimic deosebit,doar o teza la G E O G R A,pt care ma pregatesc de cateva luni,si la care am avut surpriza sa constat ca toate informatiile mele cu privire la clima,relief,populatie,judete,subdiviziuni..etc mi s-au sters cu buretele in momentul cand am vazut subiectele in fata mea.
Precis a fost Stefania d vina...pff..m-am gandit bine sa ma mut cu ea in banca tocmai ieri,cred ca ea mi-a purtat ghinion,se uita prea ciudat la mine,unde mai adaug si faptul ca nu ne suferim reciproc,orcum pana la urma i-am zis sa se uite dracu in alta parte ca imi distrag atentia ochetii ei:D
Doamne si aveam ieri un chef d scoala!!!!!mai rau decat la inceputul anului scolar cand dupa 3 luni d trezit la 14-15 tre' sa ma trezesc la 7,frumoase extreme nu?si bineinteles ca i-am sugerat si izabelei ideea unei vacante luate putin mai timpuriu decat de obicei.
Au urmat apoi plimbari prin oras si drumuri prelungite spontan,la mine acasa,la ea acasa,la fotograf,la nioka(ps:acum stim sa folosim f bn automatul d bauturi),la "banca noastra",iar la fotograf,la alina acasa,la luat pozele alinei,la luat pozele izei,aaa...uitasem cadourile,tot cu ele le-am cumparat;))pt minunatii nostri profi:D si la plimbarea catre o anumita padure pe care Alina se pare ca o cunostea.Acum ma intreb,oare chiar o cunoastea?:-??
Si dupa iar cateva plimbari,d data asta cu masina,am ajuns spre drumul care ducea spre padure,numai ca aici drumul nostru se cam putea incheia si de data asta definitiv:|
Dat fiind ca plouase cu o zi in urma drumul era clar imbibat in apa si deja micile baltoace se formasera in el,mai ramanea,deci,sa urcam pe o mica panta ,pentru a nu se murdari masina si se ne continuam drumul.
Numai ca am calculat gresit!
Am simtit cum masina incepe sa se invarta de jur imprejur si nu stiam ce se intampla,si culmea nu eram intr-o tiribomba,de data asta!M-am uitat la Alina ,asta pt ca eram in dreapta ei si ea sa uitat la mine,am intrebat-o "ce se intampla?",asta dupa ce masina sa oprit ,si si-a dat mainile jos de pe volan.Sincer cred ca ea a simtit cel mai bine socul asta,decat toate,asta ne-a spus-o tot ea dupa ce sa mai linistit putin.
Cert e ca eram la un pas sa ne rostogolim cu masina,undeva pe un camp,muuult mai departe oras,si nimeni nu stia unde suntem,nasol!
Multumesc!pt ca am scapat cu bine!eu nu mai am nici macar daune morale!
Apoi ziua a continuat la fel de frumos cum a inceput,am aterizat si noi pe la scoala,
dupa cateva ore,am facut poze cu dirigu,am fost la cafenea cu totii,Doamne ce dor o sa-mi fie de ei!:-<
Si iar am plecat cu Iza,la plimbare,d data asta la matusa'mea.Iar pe parcusrsul drumului nu am incetat sa radem aiurea de CHILOTI,d dantela,roz,etc:))...am pierdut ocazia sa fim transportate catre scoala,asta pt ca urma sa ne intoarcem iar la scoala,de catre un tip dragut
cu masina,care ma place:">.....deoarece mie nu-mi place sa profit de nimeni:-":))
Am mai dat o tura apoi,am capatat 1 leu d pomana:))am "flirtat din priviri cu necunoscuti,ideea era ca eu si iza sa ne uitam atente in ochii unui tip,de orice varsta ,foarte seducator,parca ii si vad pe aia 2 care se uitau cand la mn cand la ea,cand la ea cand la mn=))=))
Intalnirea cu EL;x...intamplatoare8->
................................
acum mai visez putin8->
..........................
putin de tot................8->
.....................la el;x

..................
si o seara incheiata pe mess frumos tot cu ea si planuri pentru sapt viitoare,de fapt pentru duminica8->
....ps:mai st doua zile si vine\:d/

.....[15 ]ramane in continuare:)):-<..dar mai e pana la Pasti(asta e tot un pariu d al nostru)






puuuuuuuuuuup,see ya!:*

Un comentariu: